www.rogertechnology.com

Naš distribucioni kanal, Vaša najbolja tačka kontakta;

Bilo da se bavite prodajom ili instalacijom, kompanija  Roger Technology je vaš prvi korak da pronađete odgovore na sve vaše potrerbe. 
Ako ste prodavac, bavite se instalacijom ili ste krajnji korisnik, i želite da znate gde i kako možete da nađete naše proizvode  i naša odlična rešenja, molimo Vas pogledajte sledeće delove i konntaktirajte našu mrežu.

Naša idelana rešenja za stambeni sektor su:

- Automatika za klizne kapije
- Automatika za krilne kapije
- Automatika za krilne kapije sa zglobnom rukom
- Automatika za krilne podzemne kapije
- Automatika za nagibna garažna vrata
- Automatika za segmentna garažna vrata
- Daljinski upravljači
- Bezbednost i dodatna oprema

» Sаznајtе о rеšеnjimа i prоizvоdimа zа sеktоr Komеrciјalni sеktor

Bezbednost i Made in Italy.

Celokupni process proizvodnje Roger Technology je razvijen u Italiji uz upotrebu prvoklasnih materijala koji se mogu naći na tržištu  preko snabdevača koji imaju istu posvećenost i profesionalizam kao i naša kompanija tokom razvoja proizvoda koji su tehnološki pouzdani, efikasni i jednostavni na način na koji se dizaniraju, instaliraju i koriste.

Pre nego što izađu na tržište, sva rešenja i naši proizvodi  prolaze kroz provere i testove koji omogućavaju da se proizvod sertifikuje  kao sposoban da izdrži dug i intenzivan rad i ostan jak čak i na ekstremnim temperaturama.
Uz mehaničke delove proizvoda, čak se i elektronika podvrgava specifičnim testovima funkcije  sa glavnim ciljem da se smanje i eliminišu problemi elektronskog ometanja, provodnih ili indukovanih poremećaja  i drugih situacija koji mogu  negativno uticati na pravilnu upotrebu

Roger Technology Kоntаkt Prаvnе infоrmаciје

Kliknitе dа sаznаtе višе >
Оsnаžеnо оd strаnе Nеt-prајmа (Net-prime)

Pоsеtitе vеb-sајt Nеt -prајmа (Net-prime) >