[metaTag/cookieBot]
Search product by keywords
Search product by code
test

Snažni i robustni! Razvijeni da izdrže opterećenje.

Rešenja industrijskog odeljenja koja su nastala iz odličnog projekta  imaju za cilj da razviju rešenja koja mogu da kontrolišu automatiku i nude intenzivnu funkcionalnost, otpornost  i naročito uzimaju u obzir  stres funkcionisanja u tipičnom industrijskom sektoru.
Posvećenost  i preciznost  tokom internih faza proizvodnje proizvoda, omogućavaju nam da poboljšamo koncepte pouzdanosi i trajnosti proizvoda, naročito u onim slučajevima  gde teška instalacija ili intenzivna upotreba proizvoda predstavljaju glavne razloge  kvarova i  grešaka u automatici, što umanjuje životni vek proizvoda.
Raspon proizvoda kompanije   Roger Technology za industrisjki sector zasniva se ideji, inženjeringu  i dizajnu koji je osmišljen tako da izdrži teške i kompleksne pokrete i funkcije,  uz istovremeno održavanje jednostavnosti i preciznosti pokreta.

 

Naša idelana rešenja za stambeni sektor su:

- Automatika za klizne kapije
- Automatika za krilne kapije
- Automatika za krilne kapije sa zglobnom rukom
- Automatika za krilne podzemne kapije
- Automatika za nagibna garažna vrata
- Automatika za segmentna garažna vrata
- Daljinski upravljači
- Bezbednost i dodatna oprema

» Sаznајtе о rеšеnjimа i prоizvоdimа zа sеktоr Industriјski sеktor

Bezbednost i Made in Italy.

Celokupni process proizvodnje Roger Technology je razvijen u Italiji uz upotrebu prvoklasnih materijala koji se mogu naći na tržištu  preko snabdevača koji imaju istu posvećenost i profesionalizam kao i naša kompanija tokom razvoja proizvoda koji su tehnološki pouzdani, efikasni i jednostavni na način na koji se dizaniraju, instaliraju i koriste.

Pre nego što izađu na tržište, sva rešenja i naši proizvodi  prolaze kroz provere i testove koji omogućavaju da se proizvod sertifikuje  kao sposoban da izdrži dug i intenzivan rad i ostan jak čak i na ekstremnim temperaturama.
Uz mehaničke delove proizvoda, čak se i elektronika podvrgava specifičnim testovima funkcije  sa glavnim ciljem da se smanje i eliminišu problemi elektronskog ometanja, provodnih ili indukovanih poremećaja  i drugih situacija koji mogu  negativno uticati na pravilnu upotrebu