www.rogertechnology.com

De groene gedachte in onze wijze van productontwikkeling

Bij Roger Technology hebben we steeds  een groene gedachte bij het produceren en ontwikkelen van nieuwe oplossingen zodat zowel wij als de klant er de vruchten kunnen van plukken.

Wij gebruiken het woord ‘Milieu', omdat een van onze hoofddoelen is dit beschermen en te bevorderen. Dit zowel op het vlak van arbeidsmilieu , productiemilieu  als extern milieu. Ons doel is een milieubewust bedrijf te ontwikkelen met  duurzame producten.

Om deze reden zijn we bezig met het investeren binnen ons bedrijf, zodat alle productieprocessen perfect in evenwicht liggen met de impact op het milieu. Daarnaast is natuurlijk de veiligheid van onze productiemedewerkers enorm belangrijk en staat de gezondheid en de veiligheid van al onze werknemers centraal.        


Het volgende zijn we aan het ontwikkelen:

  • Het creëren en ontwikkelen van een  productieproces dat rekening houdt met zo weinig mogelijk verspillingen op het gebied van energie, grondstoffen en materialen van het product.
  • De ontwikkeling van een productie- en logistiek proces die volledig intern geïntegreerd is om de interne en externe kosten  van processen en beleid te  verlagen.
  • Een eigen management voor het recycleren van het afval van het productieproces. 
  • Het creëren van een duurzaam product, dat dankzij een laag energieverbruik en een gemakkelijke installatie in staat is tot het creëren van een reëel voordeel voor zowel de installateur als de eindgebruiker.
  • Het ontwikkelen van oplossingen en producten met een laag risico en dus weinig gevolgen voor het milieu.
  • Ervoor zorgen dat alle interne medewerkers over de juiste kennis beschikken om het werk op een verantwoordelijk wijze te kunnen uitvoeren en ook te kunnen helpen aan ons milieubeleid.
  • Het behouden van een duidelijke communicatie met alle klanten en werknemers bv. over de milieu initiatieven.
  • Het ontwikkelen van een werk- en bedrijfssfeer met de focus op de vaardigheden en professionaliteit van ons personeel. Zij staan in voor de perfecte afhandeling en kunnen zo de verdere  groei en ontwikkeling garanderen

Roger Belgium

Zwaaikomstraat 25
8800 Roeselare
BTW: BE0882 613 094

Contact

Tel: +32 (0)51 24 42 50
Fax: +32 (0)51 24 69 94
email: info@rogerbelgium.be
web: www.rogerbelgium.be

Legal Informations

All legal informations usefull to this website users www.rogertechnology.it

Klik voor meer informatie >

Powered by Net-prime

www.rogertechnology.it has been developed by Net-prime Srl

ontwikkeld door Net-prime >