www.rogertechnology.com

Sterk en robuust! Ontwikkeld voor inspanning.

De industriële oplossingen zijn geboren uit een gezuiverd project gericht naar ontwikkeloplossingen voor het  intensief, robuust en vooral  de cycli van het typische werk van de industriële sector.  
De passie en de toewijding gedurende de interne fase van  productie van het product, liet ons  toe om de concepten van betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product te verbeteren .Vooral  de gevallen van zware installaties en intensief gebruik van het product: vaak de hoofdoorzaken van storingen en breuk van de automatiseringen lieten ons niet onbekoord. De productenreeks van Roger Technology voor de industriële sector is gebaseerd op deze gedachte, onze industriële motoren zijn ontworpen om zware , complexe bewegingen en functies aan te kunnen.

Onze ideale oplossingen voor de industriële sectoren:

Automatiseringen voor schuifpoorten
- Automatiseringen voor draaipoorten bovengronds
- Automatiseringen voor  ondergrondse hekken
- Automatiseringen voor garagesectionaaldeuren
- Automations for overhead garage doors
- Automatiseringen voor  kantelpoorten
- Afstandsbediening
Veiligheid en toebehoren

» Kies op basis van uw sector Industriële sector

Veiligheid & productie in Italië.

Het gehele productieproces van Roger Technology is ontwikkeld in Italië met het gebruik van materialen met een primaire kwaliteit. Deze werden steeds gevonden  bij partner leveranciers die dezelfde passie en professionaliteit van ons delen. Dit zowel in het ontwikkelen van de technologie van de producten, als de efficiëntie en de eenvoud in installatie en gebruik. Elke oplossing en elk product is ontworpen aan talrijke controles en testen voor het op de markt komt. Zo komen we tot  een product  ontworpen om resistent een lange en intensieve operatie te vervullen  zelf tegen extreme temperaturen. In aanvulling tot de mechanische delen van het product, wordt  de elektronica ook steeds  onderworpen aan specifieke functie-testen met het hoofddoel het verminderen van  problemen het elimineren van elektromagnetische interferentie.

Roger Belgium

Zwaaikomstraat 25
8800 Roeselare
BTW: BE0882 613 094

Contact

Tel: +32 (0)51 24 42 50
Fax: +32 (0)51 24 69 94
email: info@rogerbelgium.be
web: www.rogerbelgium.be

Legal Informations

All legal informations usefull to this website users www.rogertechnology.it

Klik voor meer informatie >

Powered by Net-prime

www.rogertechnology.it has been developed by Net-prime Srl

ontwikkeld door Net-prime >