Product zoeken met sleutelwoord
Zoeken met productcode
 

ONZE BELOFTE

 
Roger Technology is meer dan een simpele naam
het is een merk dat geweldige ervaringen belooft aan
de professionals en de eindgebruikers

ONZE CULTUUR: HET ECHTE ERFGOED VAN ONS BEDRIJF

Roger Technology is niet zomaar een bedrijf dat oplossingen biedt voor automatisaties. Het is een bedrijf met een filosofie rond de producten, met een grote innovatieve en creatieve ziel, met hoge technologische oplossingen en met een diepgaande expertise in de productontwikkeling .Dit alles rond de werkelijke behoeften van de installateurs en eindgebruikers natuurlijk.
 

Mensen en ideeën
Het verhaal van Roger Technology wordt geschreven met behulp van extreme gepassioneerde mensen. Mensen die nooit terugdeinzen, mensen die kiezen voor grote uitdagingen, om eentonigheid te voorkomen. Mensen die geloven dat ieder briljant idee een nieuwe kans creëert naar de toekomst toe!

Creatieve Innovatie
Het hoofdelement van ons bedrijfserfgoed is de voordurende creatieve innovatie dat al onze oplossingen markeert. Met Roger Technology zijn innovatie en creativiteit samengebracht in een uniek concept dat een echte ervaring in de richting van de reële behoeften van de klant uitdrukt

Veiligheid en Technologie
Veiligheid en technologie vertegenwoordigen een grote bondgenoot van de cultuur van Roger Technology. Om het even welk product we bedenken,  produceren en op de markt brengen. Er wordt steeds nagedacht en ontwikkelt met de maximaal beschikbare technologie.  Zo willen we steeds  de beste kwaliteit van de veiligheid garanderen.

Product Expertise
In onze taal vertalen wij het woord "ervaring" in passie. Voor ons is de passie alles. Dit zorgt ervoor dat we voortdurend bezig blijven met ontwikkelen van producten en in het zoeken naar oplossingen. Dit alles gekoppeld  aan de reële behoeften van onze klanten. Onze klanten verlangen naar een product ontworpen rond hun manier van werken.

Kwaliteit & Made in Italy
Alle oplossingen, producten, ontwerpen en het complete productieproces van Roger Technology is ontwikkeld in Italië met het gebruik van materialen met een excellente kwaliteit. Deze worden ook  gevonden bij  partnerleveranciers die dezelfde passie en professionaliteit met ons delen. Dit zowel in het ontwikkelen van de technologie van de producten , als de efficiëntie en de eenvoud waarop ze gemaakt zijn.

Marktdialoog
Wij ontwikkelen en houden van de dialoog tussen ons bedrijf en onze klanten. We zijn er volledig van overtuigd dat door te luisteren naar de markt, we betere oplossingen kunnen bieden naar onze klant toe.

 

Een sterk team in een uitstekend businessmodel 

De belangrijkste filosofie van ons bedrijf is om een uniek businessmodel vast te leggen met een volledige focus op klantentevredenheid.  Dankzij ons centraal businessmodel waar al onze business partners uit  de productieketen zijn in betrokken, zijn we in staat om een bedrijf te zijn met een hoge flexibiliteit en efficiëntie.